fredag den 13. november 2015

HOW TO? LUSCIOUS LIPS



Jaaa, det er fredag! Dét weekend! Dét fedt! Dét fest! Og jeg synes derfor det ville være en passende dag at give et par tips til helt fantastiske, fyldige og lækre læber. Kylie Jenner style - bare minus restylane. Det er efterhånden blevet et must at have malet sine læber i en lækker og helst lidt mørkere farve, og netop til disse mørke efterårs/vintermåneder giver denne trend bare så meget mening - og jeg er også selv blevet stor fan af læbestifter og optegnede læber efterhånden. Jeg valgte at holde dette look i mørke farver, både så det er nemmere at se for jer, men også for at følge trenden ;)
STEP 1:
Gør din makeup færdig, og dæk derved også dine læber med concealer; især er det vigtigt omkring dine læber at gøre huden ekstra fejlfri.
STEP 2:
Tag din lipliner og tegn ligesom her først din ydre kant, og tegn de tværliggende linjer på dine læber for at give massere af fylde. Tegn et kryds som på billedet på dine overlæbe, for at skabe/fremhæve den flotte form på dine læber. Der er selvfølgelig forskel på læber, og derfor skal dine steger nødvendigvis ikke ligge fuldstændig som mine, men prøv dig lidt frem. Selve grundideen er i hvert fald det samme hos alle.
STEP 3:
Læg din valgte læbestift på dine læber, men pas på med at overdoser! Når stiften er fordelt, kram derved dine læber omkring et stykke toiletpapir for at fjerne overskydende farve.
TIP! Læg til sidst en gloss for at give dine læber et ekstra pift og festligt touch!


Sådan!

Hvilken farve er din ynglings til læbestift?

//Caroline

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv her ...